• Winkeltas
    • Winkeltas

    • Aantal producten: 0

Webshop

"Website waar van ons te koop is"

Herman van Veen - Herinnerde dagen - Boek

Schrijf de eerste review van dit product

In 'Herinnerde dagen' kijkt Herman van Veen terug op zijn bewogen bestaan als artiest. Openhartig, liefdevol en vol poëzie.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 15,00

Herman van Veen - Herinnerde dagen - Boek

Uitgeverij Thomas Rap Paperback | 13,6 x 21,5 | 336 pagina's | ISBN 978 94 004 00702 Ondanks zijn enorme staat van dienst in de vaderlandse en internationale theater- en muziekwereld heeft Herman van Veen op de vooravond van zijn zeventigste verjaardag nog niets aan gretigheid verloren. Hij werd geboren in het laatste oorlogsjaar, in een arbeidersgezin te Utrecht. Op het conservatorium ontdekte hij muziek, theater en dans. Het veranderde zijn leven, en dat van vele anderen. In 'Herinnerde dagen', dat hij opdraagt aan zijn kleinkinderen, kijkt Van Veen terug op zijn bewogen bestaan als artiest, maar tegelijkertijd laat het boek zien dat 'op je lauweren zitten' juist deze artiest niet in het bloed zit. Van Veens levensverhaal bruist dan ook aan alle kanten, is nooit voorspelbaar. Op alles wat hij doet volgt een nieuw verhaal. De herinneringen zijn voor later.
Uitgeverij Thomas Rap
Paperback | 13,6 x 21,5 | 336 pagina's | ISBN 978 94 004 00702

Ondanks zijn enorme staat van dienst in de vaderlandse en internationale theater- en muziekwereld heeft Herman van Veen op de vooravond van zijn zeventigste verjaardag nog niets aan gretigheid verloren. Hij werd geboren in het laatste oorlogsjaar, in een arbeidersgezin te Utrecht. Op het conservatorium ontdekte hij muziek, theater en dans. Het veranderde zijn leven, en dat van vele anderen. In 'Herinnerde dagen', dat hij opdraagt aan zijn kleinkinderen, kijkt Van Veen terug op zijn bewogen bestaan als artiest, maar tegelijkertijd laat het boek zien dat 'op je lauweren zitten' juist deze artiest niet in het bloed zit. Van Veens levensverhaal bruist dan ook aan alle kanten, is nooit voorspelbaar. Op alles wat hij doet volgt een nieuw verhaal. De herinneringen zijn voor later.

Schrijf uw eigen review

U werkt aan review: Herman van Veen - Herinnerde dagen - Boek

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Kwaliteit