• Winkeltas
    • Winkeltas

    • Aantal producten: 0

Webshop

"Website waar van ons te koop is"

Hermanus: 'Tweezaam' - deel 1 - Strip

Schrijf de eerste review van dit product

Op 14 maart 2015 vierde Herman van Veen zijn zeventigste verjaardag. Daarnaast staat hij dit jaar al 50 jaar op de planken. Naar aanleiding van dit feestelijke jaar verschijnt de vierdelige stripreeks 'Hermanus: Tweezaam'. HERMANUS, voluit Mr. Hermanus U, is niemands knecht en niemands baas. Met zijn zwart/wit-geruite jas en rode neus is deze clown altijd onderweg van nergens naar niets. De strips zijn van de hand van striptekenaar Jan Bart Dieperink (Crazie Dutch Men) en muzikant en verteller Herman van Veen. Hermanus is een tweedimensionale figuur uit één van Hermans markante voorstellingen.
Reviews:
Stripinfo.be
Ilyas Baert
Boekenkrant
Stripspeciaalzaak
Stripschap
Uitgeverij: Strip2000 ISBN: 9789462800410 Full Colour

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 9,95

Hermanus: 'Tweezaam' - deel 1 - Strip

Hermanus is niet te vergelijken met de helden van weleer die ik adoreerde (Kapitein Rob, Eric de Noorman, Dick Bos etc. -red.). Hermanus verwondert zich alleen maar overal over. Het is géén verbazing. Verbazing heeft te maken met een verwachting, verwondering niet. Hermanus is een toeschouwer die de zaken ondergaat. Je hoeft het leven niet te begrijpen, maar te aanvaarden. Hermanus is Herman van Veen. Alles wat ik doe is autobiografisch. Elke tekening, elk theaterprogramma, elk liedje is een inkijk in mijn leven. - Herman van Veen
Hermanus is niet te vergelijken met de helden van weleer die ik adoreerde (Kapitein Rob, Eric de Noorman, Dick Bos etc. -red.). Hermanus verwondert zich alleen maar overal over. Het is géén verbazing. Verbazing heeft te maken met een verwachting, verwondering niet. Hermanus is een toeschouwer die de zaken ondergaat. Je hoeft het leven niet te begrijpen, maar te aanvaarden. Hermanus is Herman van Veen. Alles wat ik doe is autobiografisch. Elke tekening, elk theaterprogramma, elk liedje is een inkijk in mijn leven.

- Herman van Veen

Schrijf uw eigen review

U werkt aan review: Hermanus: 'Tweezaam' - deel 1 - Strip

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Kwaliteit