• Winkeltas
    • Winkeltas

    • Aantal producten: 0

Webshop

"Website waar van ons te koop is"

Nieuwste editie Harlekijn Paltz Cultuurtijdschrift | Jaargang 25, Nr. 2

Schrijf de eerste review van dit product

Harlekijn Paltz Cultuurtijdschrift, Harlekijn, Herman van Veen,Tijdschrift, Paltz, Cultuur

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 4,95

Nieuwste editie Harlekijn Paltz Cultuurtijdschrift | Jaargang 25, Nr. 2

In deze tweede editie van ons Harlekijn Paltz Cultuurtijdschrift vindt u naast onze vaste rubrieken op bladzijde een interview met de jonge, Soester theatermaker Mark Haayema. Hij speelde inmiddels menig voorstelling voor groot en klein. Ook vindt u een verslag van het “groene” gesprek met boswachter Martijn Bergen van het Utrechts Landschap, Regisseuse en actrice Femke Krist komt aan het woord over de kunst hoe te laveren tussen het theater en het leven thuis. Harlekijn het Paltz Cultuurtijdschrift besteedt middels interviews, fotografie, columns en reportages aandacht aan kunst, cultuur, natuur en het Herman van Veen Arts Center op Landgoed De Paltz in Soest. Dit sociaal maatschappelijk kunstencentrum organiseert op bescheiden schaal en passend bij de bosrijke omgeving concerten, festiviteiten, exposities, seminars en lezingen. Gebeurtenissen waarbij het accent vooral ligt op het creëren van exposities en speelmogelijkheden voor jonge kunstenaars. Harlekijn verschijnt twee keer per jaar.
In deze tweede editie van ons Harlekijn Paltz Cultuurtijdschrift vindt u naast onze vaste rubrieken op bladzijde een interview met de jonge, Soester theatermaker Mark Haayema. Hij speelde inmiddels menig voorstelling voor groot en klein.

Ook vindt u een verslag van het “groene” gesprek met boswachter Martijn Bergen van het Utrechts Landschap,

Regisseuse en actrice Femke Krist komt aan het woord over de kunst hoe te laveren tussen het theater en het leven thuis.

Harlekijn het Paltz Cultuurtijdschrift besteedt middels interviews, fotografie, columns en reportages aandacht aan kunst, cultuur, natuur en het Herman van Veen Arts Center op Landgoed De Paltz in Soest. Dit sociaal maatschappelijk kunstencentrum organiseert op bescheiden schaal en passend bij de bosrijke omgeving concerten, festiviteiten, exposities, seminars en lezingen. Gebeurtenissen waarbij het accent vooral ligt op het creëren van exposities en speelmogelijkheden voor jonge kunstenaars. Harlekijn verschijnt twee keer per jaar.
Schrijf uw eigen review

U werkt aan review: Nieuwste editie Harlekijn Paltz Cultuurtijdschrift | Jaargang 25, Nr. 2

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Kwaliteit