• Winkeltas
    • Winkeltas

    • Aantal producten: 0

Webshop

"Website waar van ons te koop is"

Hermanus Sculptuur 'De beschouwing' (ook verkrijgbaar bij www.thyade.nl)

Schrijf de eerste review van dit product

Herman van Veen als clown, ofwel Mr. Hermanus in de vorm van een drietal verbronsd tinnen sculpturen, te weten: De Ontdekking, De Beschouwing en De Verwondering.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 49,95

Hermanus Sculptuur 'De beschouwing' (ook verkrijgbaar bij www.thyade.nl)

Striptekenaar Jan Bart Dieperink (Crazie Dutch Men) raakte al op jonge leeftijd gefascineerd door de wonderlijke beeld-/taalhumor van Herman van Veen en nam zich voor het één en ander in stripvorm te gieten. Op een avond in Carré te Amsterdam, stond Herman ineens met een zwart/wit geblokte jas en rode neus op het toneel en vielen de puzzelstukjes op zijn plaats. “Mr. Hermanus U” was geboren! Samen ontwikkelden zij deze clown tot een stripfiguurtje die vervolgens verscheen als dagstrip in een aantal Nederlandse kranten (w.o. Utrechts Nieuwsblad) Nu stapt Mr. U van het papier en vervolgt, als sculptuur, zijn wonderlijke weg. kunstenaar Laura MC de Moor heeft de sculpturen vormgegeven.
Striptekenaar Jan Bart Dieperink (Crazie Dutch Men) raakte al op jonge leeftijd gefascineerd door de wonderlijke beeld-/taalhumor van Herman van Veen en nam zich voor het één en ander in stripvorm te gieten. Op een avond in Carré te Amsterdam, stond Herman ineens met een zwart/wit geblokte jas en rode neus op het toneel en vielen de puzzelstukjes op zijn plaats. “Mr. Hermanus U” was geboren!

Samen ontwikkelden zij deze clown tot een stripfiguurtje die vervolgens verscheen als dagstrip in een aantal Nederlandse kranten (w.o. Utrechts Nieuwsblad)
Nu stapt Mr. U van het papier en vervolgt, als sculptuur, zijn wonderlijke weg.


kunstenaar Laura MC de Moor heeft de sculpturen vormgegeven.

Schrijf uw eigen review

U werkt aan review: Hermanus Sculptuur 'De beschouwing' (ook verkrijgbaar bij www.thyade.nl)

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Kwaliteit