• Winkeltas
    • Winkeltas

    • Aantal producten: 0

Nieuws & Blogs

"Bericht over iets dat nog onbekend is"
7 maart 2016
Lente weetjes

Bij ons op De Paltz organiseren we elke maand ook een gastoptreden, we noemden dat in het verleden 'verrassingsconcert'. Soms wisten we pas zo laat wie er zou komen spelen dat het zelfs voor ons een verrassing bleek, vandaar dat wij u nu mailen.

Op 13 maart om 15:00 uur is er een lezing van Michael Berg en Nicolet Steemers waar ze met elkaar en het publiek in gesprek gaan over hun boeken en het schrijven. Wat bindt hen en waarin verschillen zij van elkaar? Is het schrijversbestaan te verkiezen boven een leven als musicus? Hoe wordt een mens een schrijver? Na afloop bestaat de mogelijkheid tot het kopen en/of laten signeren van de boeken.

Op 3 april om 15:00 uur komt absurdist, schrijver en programmamaker Ronald Snijders. Hij schreef o.a. de bestsellers 'De Schrikkelkalender 2016', 'De Alfabetweter' en '1000 nieuwe woorden die het niet gaan redden'. Hij is wekelijks te horen bij Giel op 3FM en te lezen in Het Parool. Zijn vorige programma 'One Man Show' kreeg vier sterren in De Volkskrant, Het Parool en Dagblad van het Noorden. 'Absurdisme van de bovenste plank. Hij gaat verder waar Kamagurka ophoudt' - De Volkskrant. Hij lijkt een man die omgekeerd kan denken. Met zijn raadselwoorden heeft hij onze taal al menigmaal verrijkt.

Op 22 mei om 15:00 uur presenteren Edith en Herman tot hun eigen verrassing het boekje met cd ‘Onder vier ogen’. Op de cd staan eenentwintig voor hen markante liedjes. Eenentwintig stukken omdat Herman op die leeftijd begon. In het boekje het hoe en waarom van juist die keuze. Voor dit concert bieden wij na afloop in Kamer Gaëtane voor veertig personen een exclusief driegangen menu aan, bereid door onze favoriete chef-kok. Kosten € 46,- per couvert exclusief de drankjes. 

Heeft u aangaande het menu speciale wensen of vragen dan kunt die stellen via info@hermanvanveenartscenter.com

Op 12 juni om 15:00 uur en op zondag 19 juni om 20:00 uur speelt Jannemien Cnossen ‘A little different’. Jannemien studeerde viool en Jazz zang aan het het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Ze zong, acteerde en speelde viool in de voorstelling 'Scherzo' van Mini en Maxi en sinds 1998 treedt ze over de hele wereld op met Herman van Veen. In 1997 debuteerde zij op TV in de serie 'Masterclass'. Naast haar concertactiviteiten spreekt en regisseert zij (in navolging van haar moeder Paula Majoor, die haar stem leende aan Pippi Langkous) Nederlandse stemmen bij internationale filmproducties. Zo zong en vertelde ze de hoofdrol van Megara in de Nederlandse versie van de Disney film 'Hercules'.

Op 12 juni om 20:15 uur komt de in Nederland en Groningen wereldberoemde komiek en ‘crooner’ Bert Visscher samen met zijn collega Janne Schra. Voorafgaand aan de voorstelling is er voor veertig personen een exclusief driegangen menu, bereid door onze favoriete chef-kok. Kosten € 46,- per couvert exclusief de drankjes.

Heeft u aangaande het menu speciale wensen of vragen kijk dan naar wat wij schreven over 22 mei.

Hopelijk tot ziens.

O4O

 

Terug