• Winkeltas
    • Winkeltas

    • Aantal producten: 0

Nieuws & Blogs

"Bericht over iets dat nog onbekend is"
21 december 2015
Voor het eerst op TV De live concertregistratie van Kersvers in Carré
Voor het eerst op TV De live concertregistratie van Kersvers in Carré

Ons logo

 

Voor het eerst op TV
De live concertregistratie van 
Herman van Veen: Kersvers in Carré

Voorafgegaan door een exclusief interview 

Kerstavond, 24 december om 20:30 uur, alleen bij ONS

 

Kersvers cover

 

Op kerstavond zendt omroep ONS de theaterregistratie uit van de jubileumshow van Herman van Veen: Kersvers in Carré. Dit is de eerste integrale live registratie van een voorstelling van Herman van Veen die volledig wordt uitgezonden op tv. Vóór het concert Kersvers in Carré zendt omroep ONS tevens een kort interview uit met Van Veen. Met dit concert wordt kerstavond een muzikale avond vol herkenning en verrassingen.

Kersvers in Carré was het 500ste optreden van Van Veen in Carré en de eerste voorstelling in 52 jaar die hij speelde zonder zijn pianist/componist Erik van der Wurf. Het is een spectaculaire voorstelling waarin veel bekende en gewaardeerde liedjes uit zijn oeuvre de revue passeren. 

Herman van Veen is een echt theaterfenomeen en weet als geen ander hoe hij een goede show neerzet. Hij werd populair met onder andere de hits Opzij, Zo vrolijk, Anne en Hilversum III. Van Veen is schrijver, regisseur, acteur én bovenal muzikant. Hij trekt al jaren volle zalen in binnen- en buitenland. Nooit eerder verscheen een volledige voorstelling van Herman van Veen op tv en dat maakt deze uitzending uniek. 

Herman van Veen: Kersvers in Carré is te zien op 24 december om 20:30 uur bij ONS. 

 Meer informatie op www.kijkbijons.nl 

Je vindt ONS op: ZIGGO 211 | KPN 174 | CAIWAY 47

 

 

Terug