• Winkeltas
    • Winkeltas

    • Aantal producten: 0

Contact

"Bij wie u wat te weten kunt komen"
 
UNIEK: ALFRED JODOCUS KWAK TEKENINGEN TE KOOP

Originele handgeschilderde full color tekeningen, ingelijst of in passe-partout, uit de wereldberoemde tv-serie van Alfred Jodocus Kwak.

Elke tekening (animatie cel) zal worden gesigneerd door Herman van Veen, de schrijver van de serie.
Elke tekening wordt geleverd met een certificaat van echtheid.

Er is keuze uit verschillende prijsklassen, variërend van € 250-750.
Op onze website vindt u een totaaloverzicht.

Voor meer informatie:
Esther Lindhout | Tel: 0346 - 330003 | Email: esther@hermanvanveen.com

 
Herman van Veen Arts Center:
Droom in uitvoering

Midden in ons land ligt tussen Soesterberg en Soest het Landgoed De Paltz, bijna 100 hectare "gerepte" natuur, ooit vernoemd naar een groep Duitse vluchtelingen die in het midden van de 18e eeuw, vanuit Rheinland Pfalz, in Nederland een veilig heenkomen zochten.
In het hart van dit unieke gebied staat een villa uit 1867 met bijgebouwen.

Wij (Herman van Veen Arts Center BV en Harlekijn Holland BV) organiseren op deze bijzondere plek op bescheiden schaal en passend bij de bosrijke omgeving concerten, exposities, seminars, lezingen, festiviteiten en dergelijke, waarbij  het accent vooral ligt op het creëren van exposities, masterclasses en speelmogelijkheden voor jonge, begaafde kunstenaars.

U kunt zich aan dit initiatief verbinden door een stoel, een pad of een plek te kopen die desgewenst uw naam, die van uw organisatie of firma draagt. Dit stelt ons in staat producties te maken, exposities te organiseren, rondleidingen te geven en de panden aan te passen.

Een stoel, pad of plek geeft u  het recht bij wat we ook publiek organiseren met partner of gast aanwezig te zijn.
Tevens krijgt u 20% korting op kunstaankopen.
Ook heeft u dan het voorrecht, passend bij onze ideeën, in en om het Arts Center ruimtes te huren voor eigen activiteiten of bijeenkomsten. 
Op momenten dat u geen gebruik maakt van uw stoel komt deze gratis ter beschikking aan kinderen, ouderen, minder validen en gasten die met ons project kennis willen maken.

Voor een stoel betaalt u per drie jaar € 1200,-, voor het leven  € 12.000,-, inclusief uw partner of gast.
Een pad kost voor vijf jaar  € 5000,- en voor het leven € 50.000,-.
U heeft daarmee ook dezelfde voorrechten als een stoelhouder.

Namens het Arts Center,
Hartelijk,

Edith Leerkes & Herman van Veen

Voor meer informatie:
Carolin Mayr | Landgoed De Paltz 1  , 3768 MZ Soest
Email: artscenter@hermanvanveen.com

 
'For a kiss' in beeld

Bram de Wijs gaat de liedjes die op de cd For a kiss staan van beelden voorzien en vervolgens op de Facebookpagina van Herman van Veen en het HermanvanVeenChannel op YouTube plaatsen. De beelden die hij maakt zijn de beelden die Herman ziet als hij de liedjes zingt.

 
Für einen kuss von dir | For a kiss

De eerste oplage van het boek Für einen Kuss von Dir is uitverkocht. De tweede druk is inmiddels ook voor € 17,95 verkrijgbaar bij onze voorstellingen en in de webshop. Het boek bevat 64 gebundelde verhalen die Herman in de loop der jaren onder andere schreef voor het Schleswig-Holsteinische Zeitungsverlag. Vertaling en grafische vormgeving: Sabine Carolin Richter; aantal pagina’s: 312; formaat: 13,5 x 21,5 cm; ISBN: 978-3-936086-70-6; Uitgeverij: Harlekijn Uitgeverij, Soest; Distributie: orange-press GmbH.

Op de gelijknamige cd staan 14 nieuwe liedjes die voor het grootste deel ook te horen zijn tijdens de theatervoorstelling waarmee Herman en zijn muzikanten op dit moment in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland optreden. Uitgever: Universal Music Group, label Boutique; catalogusnummer: 3716369; prijs: € 20,00.

De Engelstalige versie For a kiss is uitgebracht bij Harlekijn Holland, catalogusnummer: 8718503960159; prijs: € 20,00.